18 Mayıs 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
ABD’li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Türkiye’nin 10 ilinde şarj istasyonu kurmak için harekete geçti. Tesla’nın resmi internet sitesindeki bilgilere göre kurulacak olan şarj istasyonlarının konumu da paylaşıldı.
Elon Musk’un kurucusu olduğu Tesla, resmi internet sitesindeki süper şarj (Supercharge) istasyonlarının konumlarını güncelledi. Yapılan son güncellemeye göre Tesla Türkiye’de 10 ilde süper şarj istasyonu konumu eklendi. Süper şarj istasyonlarının Türkiye’deki konumlarında yer alan iller ise İstanbul, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek (Sakarya), İzmir ve Konya olarak belirtildi.
ABD ve Avrupa pazarlarında satışa devam eden elektrikli araç devi Tesla’nın; Model S, Model 3, Model X ve Model Y elektrikli otomobillerini Türkiye’ye getirmesi bekleniyor. Tesla ayrıca iş ilanları sayfasında İstanbul için ofis müdürü ve satış danışmanı için iş ilanı yayımladığı görüldü.
Türkiye’de kurulması planlanan Supercharge istasyonlarının, türüne göre 75-100 kW saat gücüyle çalışıp 25 ya da 34 dakika içerisinde ortalama bir araç bataryasının yüzde 80’ini şarj edebileceği öğrenildi.
Bursa’da yakılarak hayatını kaybeden çocuğun acılı annesi: “Oğlum kasten yakıldı”
Bursalı iş insanı Remzi Topuk annesini kaybetti
Bursa’da olaylı yıkım! Gayrimenkul zengini çıktılar!
Bursa’da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi olacak
Bursa’da kazada parçalanan otomobilin sürücüsü astsubay hayatını kaybetti
Bursa’da incir ağacı araçların ve vatandaşların üzerine devrildi: 1 yaralı
Bursa’da feci kazada ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti
Bursaspor, Menemenspor maçı hazırlıklarına başladı
Hırsızlık şüphelisi apartman sakinlerince darp edildi
Rıza Kayaalp karıştığı trafik kazasını tüm detaylarıyla anlattı
FETÖ üyesi 15 hakim ve cumhuriyet savcısı meslekten ihraç edildi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.