10 Ağustos 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Ocak ayında kurulan KAĞANDER, resmi kuruluş sonrası ilk istişare ve strateji belirleme toplantısını kurucularıyla yaptı. Bursa’da yaşayan kurucularla bir araya gelen kurucular, aylık istişarelerin düzenli olarak devamında karar kıldı.
Deneme Bonusu 2022
Bursa dışında 8 ilden de kurucuları olan KAĞANDER, 24 Oğuz boyunun tarihi değerlerini genç kuşaklara aktararak ” muhteşem bir maziden, daha muhteşem bir geleceğe köprü olmak” istiyor. 1. istişarede , bu vizyona odaklı bir STK yapılanması, 1. Olağan Genel Kurul ve sonrasındaki hedefi ise Federasyon’laşmaya dönük çalışmalar ele alındı. Diğer illerdeki kurucularla özel olarak bir çalıştay yapılacağını dile getiren Kurucu Genel Başkan Mustafa BAY ” her zaman Yunus misali sevgi, şeffaflık ve seviyeli bir diyalogdan yana olduklarını, kuruluş sonrası hedeflerinin KAĞANDER’ in tanıtımı, ilkeli bir şekilde yapılanması, oluşacak yönetimlerin nitelik bakımından güçlendirilmesi ve böylece federasyonlaşmaya hazırlıklı olarak girmek olduğunu” söyledi ve yaklaşık 4-5 yıl süren alt yapı çalışmalarında yer alanlara ve kuruculara ayrı ayrı teşekkür etti.
Bursa’da helva geleneği Miraç Kandili’nde de devam etti
Bursa’da Köfteci Yusuf’u soyan müdür yardımcısı tutuklandı
Banaz: Bursaspor’un geleceğine taraftar karar verecektir
Erdoğan: Enflasyonu şubat-mart ile birlikte kontrol altına alacağız
Ünlü iş insanı Zeynep Erkunt Armağan hayatını kaybetti
Bursa’da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi olacak
Bursa’da hekimler 2 gün greve gidiyor
Akaryakıtta çifte indirim!
Minik Ceylin’in eğlenceli doğum günü partisi
Bursa dev çam ağacı ailenin üzerine devrildi: 1’i çocuk 2 yaralı
Bursa’da fuhuş operasyonunda 10 tutuklama
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.