19 Mayıs 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Bursa’da geçtiğimiz hafta cezaevi aracına yönelik bombalı saldırının faillerinin kaldığı değerlendirilen eve operasyon düzenlendi.
Edinilen bilgiye göre, Özel Hareket ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, geçtiğimiz hafta cezaevi aracına yönelik bombalı saldırının faillerinin kaldığı değerlendirilen Selamet Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenledi. İçeride kimsenin olmadığı belirlenirken, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da olay yerine geldi. Hücre evi olduğu değerlendirilen evin girişinde tedbir alan polis ekipleri, yolu kapattı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yüzlerce güvenlik kamerasına ait görüntüleri incelediği ve sokak sokak, cadde cadde araştırma yaptığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma geniş çaplı olarak devam ediyor.
Bursa’da uçağın kanadının çarptığı ev sahibi şok geçirdi
Bursaspor’da iki ayrılık birden! Ofosu ve Capan gitti
Gölete giren iki kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı
Bursa’da korku dolu anlar! İDO fırtınaya yakalandı
Bruno’nun sözleşmesinde büyük skandal!
Türkiye’de son 24 saatte 1.443 yeni vaka
Bursalı iş insanı Remzi Topuk annesini kaybetti
Bursa’da olaylı yıkım! Gayrimenkul zengini çıktılar!
Bursa’da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi olacak
Bursa’da kazada parçalanan otomobilin sürücüsü astsubay hayatını kaybetti
Bursa’da incir ağacı araçların ve vatandaşların üzerine devrildi: 1 yaralı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.