18 Mayıs 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Bursa’da jandarma ekipleri okul servisleri ve okul çevrelerinde denetimler yaptı.
Yapılan denetimlerde 419 araç kontrol edildi. 6 servise toplam 12 bin 417 lira cezai işlem uygulandı. 3 servis aracına trafikten men işlemi yapıldı.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, okul servisleri ve okul çevrelerinde denetimler yaptı. Yapılan denetimler neticesinde 5647 kişinin Genel Bilgi Toplama Sistemi (GBT)’ si kontrol edildi. Çeşitli suçlardan aranan 33 şahıs yakalandı. Servis araçları ve taksilere yapılan denetimler sırasında 419 taksi ve okul aracı kontrol edildi. 39 taksi ve servis aracına toplam 12 bin 417 lira cezai işlem uygulandı. 3 servis aracı ise trafikten men edildi.
(ABE-ÖK-Y)
Bursa’da ”Fırtına” etkisi
Bursa’da feci kazada ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti
Bursaspor, Menemenspor maçı hazırlıklarına başladı
Hırsızlık şüphelisi apartman sakinlerince darp edildi
Rıza Kayaalp karıştığı trafik kazasını tüm detaylarıyla anlattı
FETÖ üyesi 15 hakim ve cumhuriyet savcısı meslekten ihraç edildi
Araç sahiplerini üzecek haber! Yüzde 25 zam geldi
Bursa’da dolunay göz kamaştırdı
TOGG’a yerli rakip geliyor! Hazırlıklar tamamlandı
Suriye’de, ”Türkiye’deki Suriyeliler dönmesin” protestosu
Saldırı hazırlığındaki PKK/YPG’li teröristler yakalandı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.