19 Mayıs 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Bursa’da bir mahallede hırsızların ve madde bağımlılarının mesken edindiği metruk binayı polis ekipleri abluka altına aldı.
Merkez Osmangazi ilçesi Alipaşa Mahallesindeki sokak ve içerisinde bulunan metruk binanın hırsızların mesken tuttuğunu iddia eden mahalle sakinleri polis ekiplerine ihbarda bulundu. Durum üzerine İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ın talimatıyla harekete geçen Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı Erol Turan ve Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Memduh Pişik beraberindeki 50’ye yakın polisle mahalleye operasyon düzenledi. Mahalle çevresinde geniş güvenlik tedbiri alan ekipler, içerisinde şüpheli şahısların barınak olarak kullanacağı ve mahalle içinde tehlike arz eden binaları tek tek tespit etti. Binaların çevrelerinde polis ekipleri tarafından tedbir alınırken, binaların yıkılması için Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi ekiplerinin yanı sıra Anıtlar Kuruluna bağlı ekipler geldi. Osmangazi belediyesi tarafından binaların çevresinde giriş ve çıkışları önleyici tedbirler alınacağı açıklanırken, Anıtlar Kuruluna bağlı ekipler tarafından ise binaların tescilli olduğu ve yıkılabilmesi için öncesinde Rölöve projesi çalışması yapılacağı, kurul kararının ardından yıkılabileceği belirtildi.
Ayrıca emniyetten yapılan açıklamada ise, binaların bulunduğu alanlarda gündüzleri polis ekipleri, geceleri ise bekçilerin nöbet tutacağı bildirildi.
Bursa’da bu muhabbet kuşu konuşmuyor ama her oyuna katılıyor
Bursa’da gece yarısı feci yangın: 1 ağır yaralı
Benzine bir zam daha
Bursaspor’da iki ayrılık birden! Ofosu ve Capan gitti
Gölete giren iki kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı
Bursa’da korku dolu anlar! İDO fırtınaya yakalandı
Bruno’nun sözleşmesinde büyük skandal!
Türkiye’de son 24 saatte 1.443 yeni vaka
Bursalı iş insanı Remzi Topuk annesini kaybetti
Bursa’da olaylı yıkım! Gayrimenkul zengini çıktılar!
Bursa’da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi olacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.