16 Ağustos 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Bursa’da saatte 90 kilometre hıza ulaşan lodos ve sağanak yağış Marmara Denizi’ni taşırdı. Çok sayıda tekne karaya vururken, ev ve iş yerlerini su bastı. Bir çok araçta maddi hasar oluşurken karaya vuran dalgaların boyu 5 metreyi aştı.
Marmara Bölgesi’nde etkili olan fırtına ve sağanak yağış, Bursa‘nın Gemlik ilçesini vurdu. Gece saatlerinde saatte 90 kilometre hıza ulaşan lodos ve sağanak yağış, Marmara Denizi’ni taşırdı. Gemlik sahil kıyısındaki ev ve iş yerlerini su basarken bir çok otomobilde maddi hasar oluştu.
Tekneler karaya vurdu, balıkçılar gözyaşlarına boğuldu
Denizin kabarmasıyla Gemlik sahiline yakın olan cadde ve sokaklar, deniz sularına kapandı. Gemlik Limanı’nda çok sayıda yat ve tekne karaya vururken, balıkçı kayıkları Marmara Denizi’nde battı. Çaresiz balıkçılar, geceyi limanda geçirirken tekneleri sulara gömülen balıkçılar gözyaşlarına boğuldu. Fırtına sebebiyle karaya vuran dalgaların boyu 5 metreyi aşarken, polis ve itfaiye ekipleri sahil şeridini yaya ve araç trafiğine kapattı. AFAD, BUSKİ, İtfaiye, UEDAŞ, polis, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin bölgedeki teyakkuzu sürüyor.
Gemlik’te deniz taştı, sahil sular altında kaldı
Bursa’da Köfteci Yusuf’u soyan müdür yardımcısı tutuklandı
Banaz: Bursaspor’un geleceğine taraftar karar verecektir
Erdoğan: Enflasyonu şubat-mart ile birlikte kontrol altına alacağız
Ünlü iş insanı Zeynep Erkunt Armağan hayatını kaybetti
Bursa’da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi olacak
Bursa’da hekimler 2 gün greve gidiyor
Akaryakıtta çifte indirim!
Minik Ceylin’in eğlenceli doğum günü partisi
Bursa dev çam ağacı ailenin üzerine devrildi: 1’i çocuk 2 yaralı
Bursa’da fuhuş operasyonunda 10 tutuklama
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.