18 Mayıs 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selamet Mahallesi’nde bulunan bir çöp evi temizledi. Her odası çöplerle dolu evden 3 kamyon çöp çıkarıldı.
Selamet Mahallesi 14. Güzel Sokak’ta bulunan bir evden çevreye yayılan kötü koku üzerine mahalle sakinleri, Osmangazi Belediyesi’ne şikayette bulundu. Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine belirtilen adrese gitti. Metin Kurt isimli vatandaşa ait olan eve giren ekipler, evin her odasının da çöplerle dolu olduğunu gördü. Evin temizlenmesi için çalışma başlatan ekipler, uzun uğraşlar sonucu evden 3 kamyon dolusu çöp çıkarttı. Belediye ekipleri tarafından tamamen boşaltılan ev, ilaçlanarak dezenfekte edildi.
Mahalle sakinleri kötü kokuların tüm sokağa yayıldığını belirterek, “Ev sahibi, yıllardır her gün eve çöp topluyor. Sokaklarda, pazarlarda ne bulduysa eve getiriyor. Koku iyice artınca sokaktan geçemez olduk. Belediye ekiplerinden Allah razı olsun. Evi tamamen temizleyip, ilaçladılar” diye konuştu.
Vicdanları sızlatan olay: Patron, işçiyi arabası kirlenmesin diye bagajda taşıdı
Bursa’da korku dolu anlar! İDO fırtınaya yakalandı
Bruno’nun sözleşmesinde büyük skandal!
Türkiye’de son 24 saatte 1.443 yeni vaka
Bursalı iş insanı Remzi Topuk annesini kaybetti
Bursa’da olaylı yıkım! Gayrimenkul zengini çıktılar!
Bursa’da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi olacak
Bursa’da kazada parçalanan otomobilin sürücüsü astsubay hayatını kaybetti
Bursa’da incir ağacı araçların ve vatandaşların üzerine devrildi: 1 yaralı
Bursa’da feci kazada ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti
Bursaspor, Menemenspor maçı hazırlıklarına başladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.