20 Mayıs 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin “Temmuz ayında bir sürprizimiz olacak, en düşük emekli maaşı artacak. Detayları 1 Mayıs’ta açıklayacağım” dedi. Bakan Bilgin, emekli bayram ikramiyesinin 27-28-29 Nisan günlerinde hesaplarda olacağını söyledi.
Çalışma ve Sosyal ve Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin A Para’da emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Bilgin’in açıklamaları şöyle:
“Temmuz ayında bir sürprizimiz olacak, en düşük emekli maaşı artacak. Detayları 1 Mayıs‘ta açıklayacağım.
Emekli bayram ikramiyesi 27-28-29 Nisan günlerinde hesaplarda olacak.
Bin 100 liralık ikramiyeyi biz 400 lira artırmış olsaydık bunun tek seferde maliyeti 10 milyar lira olacaktı ve sadece tek seferlik bir uygulama olacaktı.
Biz şimdiki düzenleme ile yaklaşık 13 milyar liralık bir maliyet oluşturacağız. Bunun biraz üzerinde ama devamlı olan bir düzenleme olacak. Emekli maaşı yıl boyunca yüksek olmuş olacak.
E-ticaret düzenlemesiyle ilgili detaylar belli oldu
Kalp krizi geçiren asker şehit düştü
Bursa’da mobilya fabrikasında patlama
Bursa’da 3 DEAŞ bombacısı tutuklandı
Selçuk Tepeli canlı yayında çileden çıktı
TMMOB Bursa’da sokakta: Gezi’ye emeğimize ve mesleğimize sahip çıkıyoruz
Boksta iki altın daha! Buse Naz ve Hatice dünya şampiyonu
Bursa’da 4 yaşındaki Hafza’nın kahreden ölümü!
Bursa’da gece yarısı feci yangın: 1 ağır yaralı
Benzine bir zam daha
Bursaspor’da iki ayrılık birden! Ofosu ve Capan gitti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.