26 Haziran 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
AK Parti ve İYİ Parti’nin 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olacak il ve ilçe başkanlarının istifasını istediği öğrenildi.
Türkiye 2023 genel seçimlerine giderken siyaset kulisleri de bir hayli ısınmış durumda. Bir yanda Cumhur İttifakı bir yanda Millet İttifakı seçim çalışmalarına start verirken, parti teşkilatları seçim bölgelerinde yoğun bir hazırlık içerisinde.
Tüm bunlar yaşanırken siyaset kulislerinden gelen bir haber sürekli gündeme gelen ”erken seçim” iddialarına da ”acaba?” mı dedirtti.
Alınan bilgiye göre; AK Parti ve İYİ Parti 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olacak il ve ilçe başkanlarının istifasını istedi. Öte yandan AK Parti’nin istifa çağrısının kurban bayramının ardından cevap bulacağı da gelen bilgile arasında.
ERKEN SEÇİM OLACAK MI?
Yaşanan bu gelişmeler 6’lı masa olarak adlandırılan Millet İttifakı’nın her fırsatta dillendirdiği ”erken seçim” çağrısının karşılık bulabileceği yönündeki iddiaları da kuvvetlendirmiş oldu. Fakat bu yorumlar sadece siyasi kulislerde yapılan yorumlar olduğunu da ifade etmekte fayda var, zira Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin 2023 yılının Haziran ayında yapılacağı ve erken seçim ihtimalinin olmadığını vurgulamıştı.
Gördüğü rüya sonrası eşine kâbusu yaşattı!
TFF’de görev dağılımı yapıldı! Burkay’a önemli görevler…
Bursa’da yangın paniği! Yürekler ağza geldi
Baba, oğlunu bıçaklayarak öldürdü
Süper Lig’in yayıncısı değişmedi
Marmaris’teki yangının faili ormanı ailesine kızdığı için yakmış
Ford, Focus’un üretimini durduruyor!
Nebati’den Temmuz ayı memur zammı için açıklama!
Bursalı iş adamı Adnan Gültaş yaşamını yitirdi
Bursa’da Tiktok çılgınlığı! Kurşun yağdırdılar…
Bursa’da eşi ve çocuğunun gözü önünde otomobil çarptı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.